• BIST 11341.9
  • Altın 5972.467
  • Dolar 42.7981
  • Euro 50.141
  • Lefkoşa 19 °C
  • Mağusa 19 °C
  • Girne 19 °C
  • Güzelyurt 16 °C
  • İskele 19 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 7 °C

Ankara saldırısını sürmanşette gören Milat ilan etti: Erdoğan başkan!

Milat'ın tartışma yaratan manşeti Twitter'da da en çok konuşulanlar arasına girdi
Ankara saldırısını sürmanşette gören Milat ilan etti: Erdoğan başkan!

İktidara yakın yayın politikası ile bilinen Milat gazetesi, dün Ankara'nın göbeğinde meydana gelen ve 37 vatandaşın hayatını kaybettiği saldırıyı bugünkü nüshasında (14 Mart 2016) sürmanşette görürken, MAK Danışmanlık'ın anket verilerini manşetine taşıyarak "Başkan Erdoğan" başlığını attı.

Gazete, Türkiye ve dünya gündemine oturan saldırıyı sürmanşetinden "Kahpe eller durmuyor" başlığıyla verdi. MAK Danışmanlık'ın 25 ilde yaptığı araştırmayı manşetinden duyuran Milat'ın haberinde, "Milletin yüzde 56'sı Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ı Türkiye Cumhuriyeti 1. Başkan'ı olarak görmek istiyor" dendi.

Milat'ın Ankara saldırısının ertesi gününde manşetine çektiği bu haber, Twitter'da da en çok konuşulanlar arasına girdi. Bazı kullanıcılar ise gazeteye sert ifadelerle tepki gösterdi. (t24)

Milat'ın bugünkü birinci sayfası şöyle:

20160314104004_milat.jpg

 

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler