• BIST 9396.02
  • Altın 4053.795
  • Dolar 37.9169
  • Euro 43.2968
  • Lefkoşa 21 °C
  • Mağusa 18 °C
  • Girne 20 °C
  • Güzelyurt 18 °C
  • İskele 18 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 19 °C

Bican:”Güzelyurt son 20 yılda çok geriye gitti. Değişim kaçınılmaz”

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP), Güzelyurt’un son 20 yılda çok geriye gittiğini savunarak “Değişim kaçınılmaz” dedi.
Bican:”Güzelyurt son 20 yılda çok geriye gitti. Değişim kaçınılmaz”

CTP’den yapılan açıklamaya göre, CTP Güzelyurt Belediye Başkan adayı Osman Bican ve Belediye Meclis Üyesi adayları seçim çalışmaları çerçevesinde Kurtuluş İlkokulu, Kurtuluş Lisesi, Güzelyurt Maarif Koleji, Kütüphane, İtfaiye, Şehit Turgut Ortaokulu ve Fikri Karayel İlkokulu’nu ziyaret etti.

Bican ve ekibi, Güzelyurt Atatürk Maarif Anaokulu sergisi ve kermesini de ziyaret ederek açılışa katıldı.

Ziyaretlerde yurttaşlar Bican ve heyetine beklentilerini aktardı. 

CTP Güzelyurt Belediye Başkan adayı Osman Bican ziyaretlerde yaptığı konuşmalarda gelinen durumun Güzelyurtluların kaderi olmadığını, bunu değiştirme gücünün elde olduğunu kaydetti.

Göreve geldiğinde el birliği ile Güzelyurt’un daha ileriye taşınacağını ifade eden Bican, “Güzelyurt son 20 yılda çok geriye gitti, değişim kaçınılmaz” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler