Demokrat Parti Gençlik Kolları, yangınlar konusunda birine suç atmaktansa, bu gibi olaylardan ders almak, geleceği, gençliği, memleketi düşünmek gerektiğini vurguladı.
DP Gençlik Kolları Başkanı Erden Pekri yaptığı yazılı açıklamada, herkesin çocuğuna veya torununa güzel ve daha yaşanılabilir bir memleket bırakmak istediğine inanç belirtti.
1995 yılında çıkan yangında, Kurucu Cumhurbaşkanı Merhum Rauf Raif Denktaş’ın "Yangın için çok üzgünüm, bu dağları ölmeden önce bir daha yeşil göremeyeceğim için daha da üzgünüm. Mesele bu noktada insanların felaketinin ötesinde, memleketin felaketi bu..." dediğini anımsatan Pekri, “bu söylenen acı sözlerin ardından 25 sene geçtiği, tam virüsten kurtulduk, memleketin güzelliklerini az da olsa görme fırsatımız doğdu derken son 1 haftadır çıkan yangınların haberleri ciğerimizi, canımızı yaktı” ifadelerini kullandı.
Pekri açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“O yüzden, ‘geçmiş hükümet, gelecek hükümet, geçmiş muhalefet, gelecek muhalefet yaptı/yapmadı’ demektense hepsinin üstüne bir çizgi çekip, ‘biz birlikte yapmalıyız, bu memleket hepimizin’ demek bu kadar zor olmamalı. Her şeyin en güzelini hak eden güzel memleketimizi, bir daha yemyeşil görmek dileği ile.”
DP Gençlik Kolları: “Yangınlar konusunda birine suç atmaktansa, bu gibi olaylardan ders almak, geleceği, gençliği, memleketi düşünmek gerekir”
DP Gençlik Kolları: “Yangınlar konusunda birine suç atmaktansa, bu gibi olaylardan ders almak, geleceği, gençliği, memleketi düşünmek gerekir”


- Yorumlar 0
- Facebook Yorumları
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler



- 16:44 - Kalbimi Seviyorum Çünkü İçinde Sevdiklerim Var
- 12:14 - Sigara Ömrünüzden 20 Yıl Çalıyor!
- 12:13 - Darp etti: 20 yaşındaki genç yoğun bakımda!
- 12:12 - 2 bin 285 araç sürücüsü kontrol edildi: 40 araç trafikten men, 3 tutuklu
- 12:09 - Kaza yapan sürücüler alkollü çıktı!
- 16:05 - Kadınlar Basketbol Ligi’nde Sezon İskele’de Başlıyor
- 14:41 - Şimdi de Cübbe ve Sarık tartışması...
- 14:40 - Denktaş, “Görünen yüzün arkasında başka bir plan var”
- 14:30 - Bekirpaşa Lisesi'nde Öğretmenlere tehdit!
- 14:22 - İsias Otel’in yıkılmasında kusuru bulunan kamu görevlilerinin davası 24 Nisan'da
- 14:19 - Girne’de Kulis Bar kurşunlandı!
- 14:09 - Rum ve Boşbakan denilen Üstel Ankara'dan dönüyor! UBP hareketli!
- 13:44 - Boynuna yatak bazası düştü, hayatını kaybetti!
- 13:43 - 52 yaşındaki Hakan Anter kayıp
- 09:15 - Dünya okul sporları... Kıbrıs Cumhuriyeti 1., Türkiye 2. geldi
Atatürk'ün ilk kez yayınlanan fotoğrafları
Atatürk’ün az bilinen fotoğrafları
Beş bin yıllık problem: İyi karpuz nasıl seçilir
Karpuz kilo yapar mı?
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Detay Kıbrıs | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 392 444 79 79 - +90 533 851 38 51 Faks : haber@detaykibris.com
Tel : +90 392 444 79 79 - +90 533 851 38 51 Faks : haber@detaykibris.com
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.