• BIST 11341.9
  • Altın 6050.136
  • Dolar 42.7992
  • Euro 50.1796
  • Lefkoşa 11 °C
  • Mağusa 18 °C
  • Girne 14 °C
  • Güzelyurt 9 °C
  • İskele 18 °C
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 1 °C

Fenerbahçe'nin yeni hocası tam bir bela!

Vitor Pereira, sıradışı cesaretiyle de ünlü...
Fenerbahçe'nin yeni hocası tam bir bela!
Fenerbahçe ile sözleşme imzalaması 'an' meselesi olan Vitor Pereira, sıradışı cesaretiyle de ünlü. Portekizli teknik adam, Olympiakos'u çalıştırdığı dönemdeki olaylı Panathinaikos maçında sahaya girip rakip taraftarlara meydan okumuştu.

Fenerbahçe'nin prensipte anlaşma sağlayıp İstanbul'a getirdiği Vitor Pereira, teknik direktörlükteki başarısının yanı sıra, sıradışı cesaretiyle de biliniyor.

Bu sezon Yunanistan Ligi'nde Olympiakos'u şampiyon yapan Pereira, ezeli rakipleri Panathinaikos ile yaptıkları maçtaki hareketleriyle dünya medyasına manşet olmuştu.

Panathinaikos taraftarlarının karşılaşma öncesinde sahaya çıkan Olympiakos Başkanı Evangelos Marikanis'e çok sayıda meşale atmasına sinirlenen Pereira, güvenlik güçlerinin uyarısını dinlemeyip sahaya çıktı.

[youtube id="DAw0ff4W68E" width="620" height="360"]

Panathinaikos'un ünlü tribün topluluğu 'Gate 13' ün önüne gidip eliyle 'gelin gelin' anlamına gelen bir işaret yaparak adeta meydan okuyan Pereira, daha sonra polisler tarafından saha dışına çıkarıldı. Portekizli teknik adam, üzerine çok sayıda meşale, taş, madeni para gibi cisimler atılmasına rağmen istifini bozmadı ve polislerin arasında sahayı terk etti.

Vitor Pereira, Suudi Arabistan'ın Al-Ahli Kulübü'nü çalıştırdığı dönemde de, bir basın toplantısını terk etmeye çalışmıştı.

[youtube id="lng96cyEQMo" width="620" height="360"]

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler