• BIST 9423.62
  • Altın 3924.731
  • Dolar 38.0156
  • Euro 43.1692
  • Lefkoşa 13 °C
  • Mağusa 15 °C
  • Girne 15 °C
  • Güzelyurt 9 °C
  • İskele 15 °C
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 1 °C

Gazimağusa Belediyesi limandaki yoğunluk için 2 kantarı aynı anda çalıştıracak

Gazimağusa Belediyesi Asbaşkanı Cem Dana, bugün sabah saatlerinde Gazimağusa Limanı’nı ziyaret ederek, yük tahliyesinde yaşanan yoğunluğu yerinde gördü ve Belediyeye ait kantarda önlem alacaklarını açıkladı.
Gazimağusa Belediyesi limandaki yoğunluk için 2 kantarı aynı anda çalıştıracak

Çok sayıda kamyonun yük tahliyesi yaptığı için olağanüstü bir yoğunluğun yaşandığı limanda önlem olarak 2 kantarı ayın anda çalıştıracaklarını kaydeden Dana, bu önlemle belediyenin üzerine düşen görevi yerine getireceğini, kamyonların çıkış işlemlerinin yapıldığı yerin ters olması nedeniyle yaşanacak aksaklığın liman otoritesi tarafından çözülmesi gerektiğine işaret etti.

Asbaşkan Cem Dana, bir haftadır yaşanan sıkıntıyla ilgili kamyoncularla görüştüklerini, trafiğin 2 yönlü açılması beklentisi yerine getirdiklerini ancak sorunun bu şekilde de çözümünün zor olduğunu gördüğünü ifade etti. Gümrük müdürlüğünün de müdahale dip kamyonların çıkış belgesinin kantarın yakınından verilmesi ve kamyonların limana tekrar girmemesi gerektiğine dikkat çeken Cem Dana, belediyenin 2 kantarı aynı adna çalıştırmaya başladığını belirtti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler