• BIST 9312.13
  • Altın 4108.57
  • Dolar 38.2771
  • Euro 43.4801
  • Lefkoşa 17 °C
  • Mağusa 16 °C
  • Girne 18 °C
  • Güzelyurt 17 °C
  • İskele 16 °C
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 13 °C

İki ülke arasında eğitim ve danışmanlık faaliyetleri yapılacak

KKTC ve TC Mobbingle mücadele dernekleri arasında işbirliği protokolü imzalandı
İki ülke arasında eğitim ve danışmanlık faaliyetleri yapılacak

KKTC Mobbingle Mücadele Derneği ve Türkiye Mobbingle Mücadele Derneği arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Protokolde, her iki ülke arasında eğitim ve danışmanlık faaliyetleri yapılması, proje, çalıştay panel, konferans, etkinlikler, karşılıklı bilgi birikimi deneyim paylaşımı gibi birçok konuda işbirliği yapılması konusu yer alıyor.

ÖKSÜZOĞLU

KKTC Mobbingle Mücadele Derneği Başkanı Türel Öksüzoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Ankara’da bulunan Türkiye Mobbingle Mücadele Derneği’ni ziyaret ederek işbirliği protokolü imzaladıklarını belirtti.

Protokole, KKTC Mobbinlge Mücadele Derneği Başkanı Öksüzoğlu ile Türkiye Mobbingle Mücadele Derneği Genel Başkanı İlhan Işıman imza koydu.

Öksüzoğlu ayrıca, Hak-İş Konfederasyonu’nu ziyaret ederek çalışma hayatına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Öksüzoğlu, Hizmet-İş’in düzenlediği uluslararası konferans ve Hizmet-İş Genel Kuruluna da katılacak.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler