• BIST 9408.45
  • Altın 3826.734
  • Dolar 37.9153
  • Euro 42.3196
  • Lefkoşa 18 °C
  • Mağusa 18 °C
  • Girne 18 °C
  • Güzelyurt 17 °C
  • İskele 18 °C
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 9 °C

İskele'de öğretmenler ve veliler yürüyüş yaptı...

Kıbrıs Türk Orta Eğitim Öğretmenler Sendikası ile Okul Aile Birlikleriişbirliğinde İskele bölgesindeki eğitim sorunlarına dikkat çekmek içineylem düzenlendi.
İskele'de öğretmenler ve veliler yürüyüş yaptı...

Eyleme katılanlar İskele Bekirpaşa Lisesi önünden İskele Ecevit Meydanı’na yürüdü. Eylemde tam gün eğitime geçilmesi, yabancı öğrenci sorunu ve öğretmen eksikliğinin yarattığı sıkıntılara dikkat çekildi.

KTOEÖS Başkanı Selma Eylem, İskele Ecevit Meydanı’nda basın açıklaması yaptı.

Eylem, gereken altyapı ve organizasyon sağlanmadan tam gün eğitime geçildiğini savunarak bunu kabul etmelerinin mümkün olmadığını kaydetti.

İskele’de özellikle hiç Türkçe bilmeyen öğrencilerin sorun yaşanmasına neden olduğunu ifade eden Eylem, İskele Bekirpaşa Lisesi ile İskele Evkaf Türk Maarif kolejinde branş öğretmeni eksikliğinin devam ettiğini ve sınıf eksikliği bulunduğunu savundu.

İskele Bekirpaşa Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Ercüment Evlat da yaşadıkları sıkıntılara dikkat çekti, sorunlar en kısa sürede giderilmesini istedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler