• BIST 9393.79
  • Altın 3946.314
  • Dolar 38.0928
  • Euro 42.9758
  • Lefkoşa 19 °C
  • Mağusa 18 °C
  • Girne 19 °C
  • Güzelyurt 17 °C
  • İskele 18 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C

Meclise göz yaşartıcı bomba attı

Milletvekili çıldırdı...
Meclise göz yaşartıcı bomba attı
Kosova meclisinde muhalefet, iktidar ortağı milletvekillerini önce düdük çalarak protesto etti, ardından da su ve göz yaşartıcı bomba attı.

İktidar kanadının desteklediği yasa tasarılarının oylanmasını engellemeye çalışan muhalefet milletvekilleri olay çıkardı.

Hükümet adına yapılan konuşmaları düdük çalarak engellemeye çalışan muhalefet milletvekilleri konuşmacılara su fırlattı. Muhalefet sıralarından göz yaşartıcı bomba atılmasının ardından oturuma ara verildi.

Meclis Başkanı Kadri Veseli bu tür protestoların meclisin çalışmasına engel olamayacağını söyledi.

Kosova ile Sırbistan arasında, AB'nin ara buluculuğunda 25 Ağustos'ta Brüksel'de varılan anlaşmaya itiraz eden muhalefet üyeleri, Başbakan İsa Mustafa'nın bu anlaşmadan imzasını çekmesini talep ediyor.

Muhalefet milletvekilleri geçtiğimiz günlerde de genel kurulda konuşma yaptığı esnada Başbakan Mustafa'ya yumurta fırlatmıştı.

Etiketler: , ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler