• BIST 9379.83
  • Altın 3700.494
  • Dolar 38.009
  • Euro 42.0089
  • Lefkoşa 15 °C
  • Mağusa 18 °C
  • Girne 19 °C
  • Güzelyurt 16 °C
  • İskele 18 °C
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 10 °C

Meteoroloji duyurdu: Yarın sağanak bekleniyor

Ülkenin hafta sonu serin ve nemli hava kütlesinin etkisi altında kalması bekleniyor.
Meteoroloji duyurdu: Yarın sağanak bekleniyor

Meteoroloji Dairesi'nin hava raporuna göre, hava yarın açık ve az bulutlu, öğle saatlerinde parçalı bulutlu; iç kesimlerde ise yer yer sağanak olacak. Bulutlu hava pazar ve pazartesi devam edecek. Hava daha sonraki günlerde sıcak ve nemli olacak.

Rapora göre, en yüksek hava sıcaklıklarının iç kesimlerde 38 – 41 derece, sahillerde ise 34 – 37 derece dolaylarında seyredecek. Rüzgâr ise genellikle Güney ve Batı yönlerden orta kuvvette esecek. Cumartesi günü yer yer kuvvetli rüzgar öngörülüyor.

Meteoroloji Dairesi Müdürlüğü, hava koşulları nedeniyle vatandaşların dikkatli olmaları gerektiği konusunda uyardı. Özellikle sıcak havalarda dışarıda uzun süre kalınmaması ve gerekli önlemlerin alınması konusunda uyardı.

  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
  • PppK13 Temmuz 2024 Cumartesi 10:24

    Sahte kuduz belgesiyle ülkeye kedi getirdi!

    Yanıtla (0) (0)
Diğer Haberler