• BIST 9659.48
  • Altın 3766.878
  • Dolar 37.8973
  • Euro 41.0583
  • Lefkoşa 16 °C
  • Mağusa 15 °C
  • Girne 17 °C
  • Güzelyurt 15 °C
  • İskele 15 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

Oktoberfest Salamis’te kutlandı

Dünyanın en büyük festivallerinden olan "Oktoberfest" bira festivali Salamis Bay Conti Resort ve Tuborg işbirliğinde geçtiğimiz gün Salamis Hotel’de gerçekleşti.
Oktoberfest Salamis’te kutlandı

Dünyanın en büyük festivallerinden olan "Oktoberfest" bira festivali Salamis Bay Conti Resort ve Tuborg işbirliğinde geçtiğimiz gün Salamis Hotel’de gerçekleşti.

Orijinal konsepti korunarak gerçekleştirilen etkinliğe katılan Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu konuşmasında, “Hasbelkader geçtiğimiz yıl Stuttgart’ta böyle bir etkinliğe katılma fırsatım olmuştu. İçimden geçen böyle bir etkinliğin adamızda olmasıydı; dolayısıyla bugün bu etkinliği düzenleyen Salamis Bay Conti otele çok teşekkür ediyorum. Bütün katılımcılara ve özellikle Almanlara güzel bir gün geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.

Gece boyunca devam edecek olan festivalde, birbirinden renkli eğlenceler gerçekleştirildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler