• BIST 9659.48
  • Altın 3766.878
  • Dolar 37.8973
  • Euro 41.0583
  • Lefkoşa 17 °C
  • Mağusa 18 °C
  • Girne 18 °C
  • Güzelyurt 14 °C
  • İskele 18 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

"Oral seks" tartışması sürüyor

TRT ile başlayan Oral Seks tartışması
"Oral seks" tartışması sürüyor
lahiyatçı Ali Rıza Demircan'ın 'İleri derecede oral ilişki haramdır' sözüne bir itiraz da Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'den geldi. Cübbeli Ahmet Hoca sordu: 'Oral seks haramdır diye nereden çıkardın?'

TRT'de Pelin Çift'e konuk olan ilahiyatçı Ali Rıza Demircan'ın 'İleri derecede oral ilişki haramdır' sözü sosyal medyada en çok konuşulan konulardan oldu.Demircan'ın sözleri yalnız Türkiye 'de değil dünyada olay olurken, Demircan'a itiraz Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü 'den geldi.

DİLLERİNİZİ YALANA ALIŞTIRMAYIN

"Bu milletin çoğunun başında böyle bir imtihan var. Sen buna haram derken nereye dayandın? Duvara dayandın. Nasıl haram diyorsun buna şimdi? Haram başka caiz değil başka." diyen Cübbeli, "Dillerinizi yalana alıştırmayın. Allah adına yalan uydurmayın... Kur'an diyor bunu. Şimdi kardeşim şunu konuşalım: Şafi mezhebinde buna ruhsat verilmiş. Çünkü Şafi mezhebinde meni temizdir, pis değildir. Burada hanefi kadar şafi de var. " ifadelerini kullandı.

MENİ HANEFİYE GÖRE PİS, ŞAFİ'YE GÖRE TEMİZ

"Meni Hanefiye göre pistir ama kurur sertleşirse elbiseden ufalanarak çıkarılabilir" diyen Cübbeli, "... ama Şafi mezhebinde meni temizdir" diyerek tekrar etti.

HANEFİLER DE HARAM DEMEZ

Malikiler'de de düşüncenin benzer olduğunu söyleyen Cübbeli, Endonezya ve Malezya gibi ülkelerde "ileri derecede oral ilişki"nin hacı hoca takımı dahil normal görüldüğünü söyledi.

Cübbeli Hanefi mezhebi için de "haram asla denemez" dedi ve ekledi: "hiçbir fıkıhta haram demiyor caiz değildir diyor".

TAKVA BAŞKADIR FETVA BAŞKADIR

Cübbeli "bu işlerde en ileri giden benim ama takva başkadır fetva başkadır" dedi ve Demircan'ı "haramı nereden çıkardın" diye eleştirdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler