• BIST 11341.9
  • Altın 5972.467
  • Dolar 42.7981
  • Euro 50.141
  • Lefkoşa 11 °C
  • Mağusa 19 °C
  • Girne 14 °C
  • Güzelyurt 10 °C
  • İskele 19 °C
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara -3 °C

Rum ve Rus Dışişleri Bakanları Görüştü

Rum ve Rus Dışişleri Bakanları Görüştü
Rum ve Rus Dışişleri Bakanları Görüştü

Rum Dışişleri Bakanı Nikos Hristodulidis ve Rus Dışişleri Bakanı Sergei Lavrov, Doğu Akdeniz, Libya ve iki ülkeyi ilgilendiren diğer konular içeren bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
Fileleftheros gazetesi, Rum Dışişleri Bakanı Nikos Hristodulidis ile Rus Dışişleri Bakanı Sergei Lavrov’un dün bir telefon görüşmesi gerçekleştirerek Doğu Akdeniz ve Libya’daki gelişmeler ile diğer ikili konuları ele aldıklarını yazdı.
Habere göre Hristodulidis görüşme sırasında, Türkiye’nin Doğu Akdeniz’deki faaliyetleri konusunda Rus mevkidaşına bilgi verirken, iki bakan ayrıca, BM Barış Gücü (UNFICYP)’in görev süresinin uzatılması konusunun BM Güvenlik Konseyi’nde ele alınmasını da ele aldı.
Lavrov, UNFICYP’in görev süresi konusunda ülkesinin tutumunun değişmediği ifade ederek Güney Kıbrıs’ın tezini desteklediklerini vurguladı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler