• BIST 10840.59
  • Altın 3521.522
  • Dolar 36.6709
  • Euro 39.931
  • Lefkoşa 14 °C
  • Mağusa 10 °C
  • Girne 16 °C
  • Güzelyurt 15 °C
  • İskele 10 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Şampiyonlara kupalarını Özgürgün takdim etti

Başbakan Hüseyin Özgürgün, Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği'nin (KTSYD) düzenlediği KTSYD kupa maçını izledi.
Şampiyonlara kupalarını Özgürgün takdim etti

Başbakan Hüseyin Özgürgün, Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği'nin (KTSYD) düzenlediği KTSYD kupa maçını izledi.

Başbakan Özgürgün, Baf Ülkü Yurdu ile Binatlı Spor Kulübü’nün oynadığı KTSYD Kupa Maçı’nı kazanan ve kupanın sahibi olan Binatlı Spor Kulübü’ne kupasını da verdi.

Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, Güzelyurt Zafer Stadı'nda oynanan ve geliri Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar Vakfı'na bağışlanan kupa maçını Binatlı Spor Kulübü kazandı. Baf Ülkü Yurdu’nu 4-1 yenerek, kupanın sahibi olan Binatlı’ya kupasının veren Başbakan Özgürgün, maçın sonunda futbolculara madalyalarını da takdim etti.

Bu arada kupa maçından önce “kadın futboluna farkındalık oluşturmak” amacıyla KTSYD'nin organizasyonunda kadın futbol takımları da maç yaptı.

Başbakan Hüseyin Özgürgün, kadın futbolcular ile kadın hakemlerin kupa ve madalyalarını da verdi.

Kupa maçını ayrıca Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, Güzelyurt Kaymakamı Tevfik Direnç, Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu ile bazı milletvekilleri de izledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler