• BIST 9266.09
  • Altın 4092.302
  • Dolar 38.1205
  • Euro 43.5613
  • Lefkoşa 17 °C
  • Mağusa 17 °C
  • Girne 17 °C
  • Güzelyurt 15 °C
  • İskele 17 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

Sertoğlu Ortopedik Özürlüler Derneği’ni ziyaret etti

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Lefkoşa Belediye Başkan adayı Hasan Sertoğlu, Ortopedik Özürlüler Derneği’ni ziyaret etti.
Sertoğlu Ortopedik Özürlüler Derneği’ni ziyaret etti

Sertoğlu’nun Ofisinden yapılan açıklamaya göre, ziyarette, UBP Lefkoşa İlçe Başkanı Sadık Gardiyanoğlu ile Lefkoşa Belediye Meclis üyeliği adayları da hazır bulundu. Hasan Sertoğlu yaptığı konuşmada, her kesimle temas ederek Lefkoşa’da yaşayanların tüm sorunlarına vakıf olmak istediklerini belirtti.

“ Lefkoşa başkenttir, her konuda örnek olmalıdır ama maalesef her konuda çok geridedir” diyen Hasan Sertoğlu devamla şunları kaydetti:

“ Kurum kuruluşlarla belediyenin etkin işbirliği içinde olması sorunların çözülmesi için şarttır. Ben seçildiğim andan itibaren bu anlayış belediyeye hakim olacaktır.Lefkoşa’da yollarımız, sokaklarımız, kaldırımlarımı, duraklarımız bağlamında halkımız ve engelli kardeşlerimiz için doğru dürüst bir şey yapılmadı. Beni tanırsınız. Sözüm sözdür. Ben göreve geldiğim anda sizlerle sorunlarınızın çözülmesi için her türlü işbirliğini yapacağız. Kim bağırırsa bağırsın, kim ne derse desin, biz doğruyu yapacağız”.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler