Dünyaca Ünlü Mimar Caroline Boss UKÜ’de

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi 2014-2015 Bahar Dönemi etkinliklerinde dünyaca ünlü Hollandalı mimar Caroline Bos’u ağırlayacak.

UKÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Cemil Atakara 2014-2015 Bahar Dönemi’nde Tasarım Festivali gerçekleştirileceğini ve bu festival çerçevesinde dünyaca ünlü mimar Caroline Bos’un öğrencilerle buluşmasının sağlancağını söyledi.

‘Space-Character-Object’ (Mekan-Karakter-Obje) konulu Tasarım Festivali 30 Mart -3 Nisan 2015 tarihleri arasında düzenlenecek bir dizi seminer, atölye çalışmaları, sergi ve söyleşilerle içerecek. Festival kapsamında UNStudio Directörü ödüllü mimar Caroline Bos ‘Experiment & Experience’ konulu bir seminer verecek.

UKÜ 2014-2015 eğitim dönemini klasik müzik resitali ile açan UKÜ Güzel Sanatlar Fakültesi, Le Corbusier ‘A Swiss in the Mediterranean’ isimli uluslararası seminerinde Antonio Amondo, Aykut Köksal, Daniel Merro Johnston, Cemal Emden, Elke Krasny, Esra Sahin Burat, Jacques Gubler, Marco Kiessel, Jacques Sbriglio gibi birbirinden değerli katılımcılarla, 10 üniversitenin mimarlık bölümleri  ile biraraya gelmişti.