Muhteşem finalin adı Run Wıld Karmi

Günsel : 37 Yıllık Eğitim Geçmişimizde Bu Topraklarda Kökleşmeyi Vazife Bildik

RUN WILD’ın final Etabı 60 sporcunun katılımıyla müthiş rekabet ve renklerle sonlandı. Karmi köy meydanında başlama düdüğünün sesiyle başlayan zorlu rekabet, Beşparmak dağlarının deniz manzaralı kuzey yamaçları boyunca sürdü. Sporcuların yarış esnasında zaman zaman doğanın ve manzaranın büyüsüne kapılıp seyre daldığı rotada tüm sporcular keyifli dakikalar yaşadı.

230 metrelik köy meydanından 800 metrelik dağın zirvesine tırmanan sporcular zirvede Powerade ve Lemar’ın sporsorluğundaki checkpoint’de soluklandılar. Başarı ile bitiş çizgisine ulaşan sporcular zorlu parkuru tamamladıklarından dolayı madayalarına kavuştular ve sponsorların sağladığı besinlerle zaferlerini kutladılar.

Yarışın ardına yapılan renkli özül töreninde Buff, Efes Pilsen, Puma ve Raidlight’ın sağladığı ödüller Karmi yarışı tamamlayanlarına, Karmi yarışı kazananlarına ve Run Wild Serisinin şampiyonlarına verildi. Run Wild serisi 2015 yılını başarılı tamamlayan 2016 için de tüm sporculara renkli sinyaller verildi. Run Wild Serisinin tüm detalarını takip etmek için http://on.fb.me/1OkEroZ adresi ziyaret edilebilir.

Run Wild Şampiyonları

Kadınlar kategorisi

1. Natalie Christopher

2. Major Katalin

3. Eimear Lewis

Erkekler kategorisi

1. Zed Muir

2. Chris Moss

3. Craig Reece