• BIST 9317.24
  • Altın 4082.527
  • Dolar 37.987
  • Euro 43.3661
  • Lefkoşa 15 °C
  • Mağusa 16 °C
  • Girne 17 °C
  • Güzelyurt 13 °C
  • İskele 16 °C
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 12 °C

Tatar: “ Devlet vatandaşın mağduriyetini gidermelidir”

Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı Ersin Tatar bugün aşırı yağışlardan zarar gören Yeşilköy ve civarında incelemelerde bulundu.
Tatar: “ Devlet vatandaşın mağduriyetini gidermelidir”

Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı Ersin Tatar bugün aşırı yağışlardan zarar gören Yeşilköy ve civarında incelemelerde bulundu.

Tatar, incelemeleri sonrasında yaptığı açıklamada “ Devlet’in halkın mağduriyetini gidermesi gerektiğini” vurguladı.

“ Gecikilmeden hareket geçilmesinin, halka sıkıntı yaşatılmamasının sosyal ve ekonomik önemine” işaret eden Tatar, “ hiç kimse kaynak yok demesin. Böyle günlerde halkın yarasını saracak kaynak mutlaka sağlanmalıdır” dedi.

UBP Genel Başkanı Tatar’ın  Yeşilköy ziyaretine bazı milletvekilleri ile UBP İskele İlçe Başkanı Osman Kırşan da katıldı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler