• BIST 9321.64
  • Altın 4207.762
  • Dolar 38.1801
  • Euro 44.0458
  • Lefkoşa 19 °C
  • Mağusa 17 °C
  • Girne 19 °C
  • Güzelyurt 17 °C
  • İskele 17 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 16 °C

TBMM Başkanı İsmail Kahraman Anıt tepe'yi ziyaret etti

TBMM Başkanı İsmail Kahraman Anıt tepe'yi ziyaret etti

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman ve Türkiye'nin Kıbrıs İşlerinden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Kıbrıs Türk Halkının Varoluş Mücadelesi Lideri Dr. Fazıl Küçük’ün Anıt TEpe'deki kabrini ziyaret etti.

Ziyaret vesilesiyle Anıt Tepe’de tören düzenlendi. Kahraman’ın Dr. Fazıl Küçük’ün kabrine çelenk bıraktığı törende, saygı marşı eşliğinde saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Tören, Kahraman’ın Anıt Özel Defteri’ni imzalanmasıyla sona erdi.

Kahraman ve Türkeş’e, Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Derya Kambay ve Tarım, Doğal Kaynaklar ve Gıda Bakanı Erkut Şahali de eşlik etti.

İsmail Kahraman, Anıt Özel Defteri’ne şunları yazdı:

“Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin Başkanı olarak gerçekleştirdiğim bu ilk ziyarette huzurunuzda bulunmaktan şeref duyuyorum. Kıbrıs Türkü’nün egemenliği uğruna verdiği eşsiz mücadeledeki üstün hizmetleriniz ve kıymetli liderliğinizi minnet ve şükranla anıyoruz. Türk halkının ve onun temsilcisi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin tarihi ve ahdi sorumluluklarının bilinciyle, geçmişte olduğu gibi bundan sonra da Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin ve Kıbrıs Türk Halkının yanında olmaya devam edeceğini teyit ederek size rahmetler niyaz ediyorum”

1449654770 1449654771 1449654772

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler