• BIST 9659.48
  • Altın 3766.878
  • Dolar 37.8973
  • Euro 41.0583
  • Lefkoşa 18 °C
  • Mağusa 18 °C
  • Girne 19 °C
  • Güzelyurt 15 °C
  • İskele 18 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C

Ücretsiz sünnet!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bağlı Sosyal Hizmetler Dairesi’nden yardım alan ailelerle ihtiyaçlı ailelerin çocukları ücretsiz sünnet edildi.
Ücretsiz sünnet!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı işbirliğinde, Gazimağusa  ve İskele Bölgesindeki 29 çocuk,  31 Ağustos- 2 Eylül 2016 tarihleri arasında  Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde  sünnet edildi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı H. Ersan Saner, bugün Gazimağusa  Devlet Hastanesi’nde  gerçekleşen sünnet etkinliğine  katılarak  sünnet olan çocukları ve ailelerini ziyaret etti. Bakan Saner’e ziyaretinde Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürü Aydan Başkurt ile Mağusa Devlet Hastanesi Başhekimi                          

Dr. Ahmet  Özdeş Öznur eşlik etti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı  Ersan Saner, sünnet olan çocuklara geçmiş olsun dileğinde bulunarak, çeşitli hediyeler dağıttı.

Basına açıklamada bulunan Saner:  "Bakanlığımıza bağlı Sosyal Hizmetler Dairesi her yıl geleneksel olarak dar gelirli ve ihtiyaçlı ailelerin çocuklarını ücretsiz sünnet ediyor. Sosyal Hizmetler Dairesi, bir çok alanda, ülkemiz koşullarında  elindeki imkanlarla  ihtiyaçlı ailelere  yardım etmek ve destek olmak için çalışıyor. Üç gün boyunca Mağusa ve İskele bölgesindeki 29 çocuğumuzu sünnet ettirdik." ifadelerini kullandı.

Saner, organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen Sosyal Hizmetler Dairesi personeline, Sağlık Bakanlığı’na, Gazimağusa  Devlet Hastanesi Başhekimliğine ve ilgili doktorlarla sağlık personeline teşekkür etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler