YENİDÜZEN Yazı İşleri Müdürü Mert Özdağ’ın aracına “Dikkat Et Başın Belada” yazılı bir tehdit mesajı bırakıldı. Polis, gazeteci Mert Özdağ’ın aracının takip edilerek mesajın bırakıldığı şüphesi üzerinde duruyor.
Dün öğle saatlerinde, bir akrabasının evinden iş yerine dönerken mesajı fark eden Mert Özdağ, polise şikayette bulundu.
El yazısı ile bir not kağıdı üzerine yazılmış tehdit mesajını aracının ön yolcu koltuğu üzerinde bulan Mert Özdağ, Polis Genel Müdürlüğü Adli Şube’de ifade verdi.
Kamera kayıtları inceleniyor
Polis Genel Müdürlüğü olayla ilgili soruşturma başlattı, Adli Şube uzmanları Özdağ’ın kullandığı güzergahtaki kamera kayıtlarını kontrole aldı, parmak izi uzmanları inceleme yaptı.
Polis, Mert Özdağ’ın aracından ve bırakılan nottan parmak izi aldı, Yenidüzen Gazetesi çevresi ve notun bırakıldığı mahalde inceleme yaptı, kamera kayıtlarını topladı.
“Gazetecilik dışında hiç kimse ile bir sorunum yoktur, bu tehdidin yazdıklarımla ilgili olduğunu düşünüyorum diyen Özdağ, gelişmeleri tüm detayları ile aktardı.
Polis Genel Müdürlüğü’ndeki tahkikatta Mert Özdağ’a United Medya Grup direktörleri de eşlik etti, soruşturma hakkında bilgi aldı.
Komutan aradı
Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Erhan Uzun, YENİDÜZEN Genel Yayın Yönetmeni Cenk Mutluyakalı’yı arayarak gelişmeler hakkında bizzat bilgi aldı, geçmiş olsun mesajını iletti, polisin meseleyi hassasiyetle araştıracağını söyledi.
Gazeteci Mert Özdağ, YENİDÜZEN’deki sayfasında “usulsüz kredi iddiaları” ve “kaçak yapılaşma” dahil pek çok toplumsal meseleye eleştiriler getirmişti, bilgi ve belgeler paylaşmıştı.
(YENİ DÜZEN)
Yenidüzen Gazetesine tehdit!
YENİDÜZEN Yazı İşleri Müdürü Mert Özdağ’ın aracına “Dikkat Et Başın Belada” yazılı bir tehdit mesajı bırakıldı. Polis, gazeteci Mert Özdağ’ın aracının takip edilerek mesajın bırakıldığı şüphesi üzerinde duruyor.


- Yorumlar 0
- Facebook Yorumları
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler

- 09:15 - Dünya okul sporları... Kıbrıs Cumhuriyeti 1., Türkiye 2. geldi
- 09:13 - Döviz güne nasıl başladı?
- 08:56 - Seçime doğru anketler yayınlanmaya başladı.... Kim önde?
- 07:53 - Hava sabah yer yer sisli, hafta boyunca genellikle açık ve parçalı bulutlu
- 07:52 - Gönyeli ve İskele’de elektrik kesintileri gerçekleşecek
- 07:51 - Bakanlar Kurulu, 206 yabancı uyruklu kişiye taşınmaz mal satın alma izni verdi
- 17:32 - ARUCAD, Dünya Sanat Günü'nde Girne Ramadan Cemil Meydanı'ndaydı
- 17:28 - Gavcar Mantarından Ayrelliye Kıbrıs Otlarıyla Sürdürülebilir Sofralar
- 17:26 - AYM'nin Can Atalay kararı TBMM'de okundu, kriz çıktı
- 17:18 - Erhürman: Hiç kimsenin haddini aşarak bu halka hakaret etmesine izin vermeyiz
- 11:33 - Cezaevinde rahatsızlanan Tevfik Kuyucuoğulları, hayatını kaybetti
- 11:26 - Girne’de iş kazası: 3 metre yükseklikten düştü, yaralandı
- 11:25 - İskele’de Kumarhane denetimi!
- 10:25 - 10. Uluslararası Akdeniz Pişmiş Toprak Sempozyumu tamamlandı
- 10:23 - Sırrı Süreyya Önder ameliyata alındı
Atatürk'ün ilk kez yayınlanan fotoğrafları
Atatürk’ün az bilinen fotoğrafları
Beş bin yıllık problem: İyi karpuz nasıl seçilir
Karpuz kilo yapar mı?
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Detay Kıbrıs | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 392 444 79 79 - +90 533 851 38 51 Faks : haber@detaykibris.com
Tel : +90 392 444 79 79 - +90 533 851 38 51 Faks : haber@detaykibris.com
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.