• BIST 9275.52
  • Altın 4051.996
  • Dolar 38.1295
  • Euro 43.5543
  • Lefkoşa 27 °C
  • Mağusa 22 °C
  • Girne 21 °C
  • Güzelyurt 24 °C
  • İskele 22 °C
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C

YKP, 6 Eylül’deki eylem için katılım çağrısı yaptı

Yeni Kıbrıs Partisi (YKP), yaşanan ekonomik krizin statükonun sürdürülemez olduğunu hatırlattığını kaydetti.
YKP, 6 Eylül’deki eylem için katılım çağrısı yaptı

Yeni Kıbrıs Partisi (YKP), yaşanan ekonomik krizin statükonun sürdürülemez olduğunu hatırlattığını kaydetti ve krize karşı verilen mücadelede Kıbrıs sorununun çözümüne yönelik talebin de yer almasının önemli olduğunu vurguladı.
YKP, 6 Eylül, Perşembe günü saat 18.00’de federal Kıbrıs talebine sahip çıkan herkesi , “sosyo-ekonomik yıkım paketlerine” karşı “talimatla yönetilmeyi” reddettiğini vurgulayan herkesi Dereboyu’ndaki trafik ışıklarında buluşarak düzenlenecek eyleme katılma çağrısı yaptı.
YKP’den yapılan yazılı açıklamada, “Son masaya konan Guterres belgesi/çerçevesi bizlere yol alınabilmesi için güvenlik ve garantiler konusunda ciddi adım atılması gerektiğini hatırlattı” ifadeleri yer aldı.
Yaşanan son krizdeki ekonomik yıkım için, ses vermek, mücadele etmek için sokakta olmanın önemli olduğu belirtilen açıklamada, “Krizin merkezi Ankara olduğu için, mücadele de yüzünü, sesini buradaki temsilciliğine, TC elçiliğine dönmesi gerekir” denildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler